the turret

The Turret - Retsof Design Project
The Turret - Retsof Design Project
The Turret - Retsof Design Project

our client wanted

The conservatory replacing, the kitchen to be modernised and the second bedroom to be a better size.

we proposed

A small double-storey side extension and replace the conservatory with a brick-built structure.

Two staircases – one was a spiral and the other an 1800’s ladder which would not suit the homeowner to live there for the next 20 years – To future-proof the home, we added a toilet/shower room to the ground floor and two staircases housed in the side extension to allow accessed from all floors. Increasing the main house footprint.

view the gallery

need advice?

Unlock the potential of your space!
Book a consultation with retsof design and let's shape your vision together.